Un investitor, un antreprenor tech, un inovator social și un manager de produs intră într-o cameră. Te alături lor?

Un investitor, un antreprenor tech, un inovator social și un manager de produs intră într-o cameră. Te alături lor?

Un investitor, un antreprenor tech, un inovator social și un manager de produs intră într-o cameră. Nu e începutul unei glume, este începutul Laboratorului 502. Și este gratuit! În februarie - martie se desfășoară la Iași, Timișoara și Sibiu workshopurile Laboratorului de competențe 502! Managerii și antreprenorii din industriile IT, creative (arhitectură, traduceri, publicitate, PR, edituri, cercetare, organizare evenimente, proiectare, consultanță) , automotive, inclusiv angajații cu atribuții de management din ONGuri cu aceste profiluri, pot participa la unul sau mai multe workshopuri after work:  

  • Managementul inovării
  • Management de produs
  • Business Simulation
  • Inovare socială  

În cadrul proiectului „Laboratorul de competențe 502” pentru care Structural Consulting Group a obținut finanțare europeană, se oferă managerilor și antreprenorilor interesați un program de formare care contribuie la dezvoltare profesională, singurele costuri pentru participanți fiind cele de timp. Cursul, care în condiții obișnuite implică un cost considerabil, este oferit celor care activează în companii din regiunile Vest, Nord-Vest, Centru și Nord-Est în mod gratuit: prin intermediul finanțării europene se asigură cazarea în regim single, toate mesele și decontul transportului pentru cei care nu locuiesc în orașele în care au loc workshopurile. Workshopurile au loc după-amiaza sau în weekend, astfel încât să nu fie nevoie ca angajații să își utilizeze zilele de concediu :)

Programul îmbină metoda finlandeză de învățare prin simulare (în cadrul workshopului de business simulation), cu viziunea „fewer buzzwords, more action” legată de managementul inovării a americanilor, cu aspectele practice și exemplele de succes ale managementului de produs și cu sensul profund pe care îl aduce inovare socială în orice companie.

 

De la cine înveți?

  • Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri, cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State UniversityJennifer împreună cu invitații săi vor livra workshopul de Managementul inovării.
  • Marcel Iancău este formator profesionist si antreprenor. A fost manager commercial & marketing la Cesal SA (din 2011 pana in 2018) – parte a Grupului Atlas Polonia – companie care produce materiale de construcții ca sumă a tehnologiei, inovației și cercetării permanente. Marcel deține un doctorat în inginerie energetică și este cofondator al Casei de Idei. În curând va absolvi un program EMBA. Marcel va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Management de produs.
  • Maria Duduman are peste 14 ani experiență în banking și vânzări, iar de câțiva ani isi doreste sa utilizeze tot ceea ce stie pentru a sustine si mediul social. Aici inovează legătura dintre business și impact social. Printre altele, este fondatorul platformei Fă Bine!, a facut parte din echipa care a dezvoltat platforma Debunavoie.ro si din cea care a organizat seria de evenimente 8 Hours overtime for a good cause. Va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Inovare socială cu sprijinul Ashoka România.
  • Dan Damian. Cu o vastă experiență în managementul echipelor comerciale, atât în multinaționale, cât și în business-uri antreprenoriale, Dan a creat și a implementat cu succes strategii de marketing și vânzări, pentru companii lideri de piață sau care aspirau la această poziție, în domeniul lor. Din 2012, în perioada Early Adopters ai aplicațiilor mobile, Dan a fost partener într-una din primele companii furnizoare de aplicații mobile din România, iar din 2017 a început să construiască un produs de Blended Learning, pentru furnizorii de training, o aplicație web pentru trainers și una mobilă pentru trainees.

 

Cum a fost la workshopurile de la Oradea și Cluj – Napoca

În cadrul proiectului a fost organizate deja două astfel de evenimente la Oradea și la Cluj-Napoca. Iată impresii de la participanți:

„Să mai faceți astfel de evenimente, am fost impresionată de dinamismul și calitatea workshopurilor” – manager automotive, participant la workshopul „Laboratorul de competențe”, ianuarie 2019, Oradea

 

„Am fost reticient la început, dar atmosfera și simulările utilizate pe parcursul trainingurilor mi-au demonstrat că mi-am folosit timpul cu folos” – manager IT, participant la workshopul „Laboratorul de competențe”, ianuarie 2019, Oradea

 

„Pe lângă seminarii, am întâlnit persoane noi cu experiențe diferite care cu siguranță mă vor ajuta în dezvoltarea afacerii”, antreprenor IT, participant la workshopul „Laboratorul de competențe”, noiembrie 2018, Cluj - Napoca

 

Recomand workshopurile Laboratorul de Competențe 502! Simt că a fost o experiență foarte legată și un timp bine investit”, antreprenor industrii creative, participant la workshopul „Laboratorul de competențe”, noiembrie 2018, Cluj - Napoca

 

Următoarele evenimente la care te poți înscrie:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related