Simplu nu înseamnă același lucru pentru toți

Simplu nu înseamnă același lucru pentru toți

Toată lumea vorbește despre cât de complicat e să asamblezi mobila de la Ikea și să te descurci printre piulițe și aproape s-au epuizat glumele pe tema asta. Dar puțini vorbesc despre cât de greu este, pentru unii oameni, să folosească un pat sau un scaun și multe alte produse care, pentru ceilalți, sunt obișnuite. ”Aș vrea să mă așez pe o canapea fără să mă gândesc dacă mă pot ridica de pe ea”, spune Eldar, care are 32 de ani și suferă de paralizie cerebrală. Eldar Yusupov face parte din echipa creativă McCann Tel Aviv care se ocupă de proiecte speciale Ikea. 

Și așa a apărut ThisAbles, un proiect Ikea Israel realizat de McCann Tel Aviv, în parteneriat cu ONG-urile  Milbat și Access Israel, care se ocupă chiar de asta: dificultățile celor cu dizabilități de a se descurca printre obiectele normale ale celorlalți. Și apoi, au transformat aceste produse în unele care pot fi folosite ușor, cu ajutorul unor extensii gândite pentru cei cu dizabilități. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related