Dupa Arhitectura, Stefan Rotaru a fugit la Miami Ad School. Si de-acolo spre Droga5

Dupa Arhitectura, Stefan Rotaru a fugit la Miami Ad School. Si de-acolo spre Droga5

Cand avea 5 ani, Stefan Rotaru stia ca vrea sa fie arhitect. 20 de ani mai tarziu, si-a primit si diploma. Doar ca, pe undeva pe drum, stresul si noptile nedormite l-au impins in timpul liber catre fotografie si ilustratie. Ca un fel de terapie. In timp, Stefan a gravitat spre film si animatie, dandu-si seama si ca stresul cu care era obisnuit lipsea. In punctul asta, si-a indreptat privirea spre publicitate.

Dupa ce a incercat sa-si deschida o agentie care n-a supravietuit foarte mult, s-a trezit in pozitia absolventului intr-un domeniu in care nu-si dorea sa profeseze. Cei 6 ani de Arhitectura puteau atarna destul de greu, dar Stefan li s-a impotrivit; si de asta vorbim acum despre cei 2 ani intensi pe care i-a petrecut la Miami Ad School Hamburg.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related