Seara Culturală Britanică, 12 aprilie

Seara Culturală Britanică, 12 aprilie

Marea Britanie, insula din Nordul oceanului Atlantic care trezește interesul întregului mapamond prin istoria tumultoasă, tradiții, monarhia care dăinuiește încă și acum, dar și prin ale sale obiectivele turistice impunătoare ca Big Ben-ul și palatul Buckingham, străzile colindate zilnic de turiști curioși, deseori în căutarea unui double-decker care să le facă turul orașului.

Asociația studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine aduce din nou mai aproape una din marile culturi ale lumii pentru a le permite invitaților să călătorească pentru câteva ore în Anglia.

Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize pentru admiratorii culturii britanice. Misterele se vor ține lanț la Escape Room. Participanții vor avea ocazia să își demonstreze cunoștințele în cadrul concursurilor cu întrebări de cultură generală, iar pe toată durata serii se va desfășura un Treasure Hunt cu tema literaturii engleze. Apoi, vor fi invitați să servească ceaiul în stil englezesc, delectându-se cu muzica locală. Călătoria pe meleagurile Angliei ia sfârșit cu bufetul la care se vor servi mâncăruri și băuturi specifice, urmat de binecunoscutul karaoke de la finalul serii.

Pentru o experiență de neuitat în inima culturii britanice, sunteți așteptați vineri, 12 aprilie, în clădirea Facultății de Limbi și Literaturi Străine de pe strada Pitar Moș 7-13, pentru a lua parte la atelierele și activitățile dedicate acestei culturi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related