Stop ad-urilor, start la povești! Project Agora prezintă Noile Reguli de Ad Engagement

Stop ad-urilor, start la povești! Project Agora prezintă Noile Reguli de Ad Engagement

Project Agora, marketplace-ul brand-safe multipremiat care oferă publicitate programatică și nativă, lansează Magic Flip și Magic Quiz, două noi experiențe exclusive de advertising. Spre deosebire de advertisingul online tradițional, Magic Flip și Magic Quiz funcționează pe baza modelului de pricing Cost-per-Engagement (CPE) pentru a încuraja cât mai multe branduri să părăsească zona ad-urilor statice, de masă, în favoarea poveștilor transmise original, captivant și personalizat.

Magic Flip este o experiență de storytelling destinată educării în direcția mesajelor unui brand. Formatul aduce o componentă de interactivitate comunicării, bazându-se pe elementul surpriză pentru a încânta userii care "flipuiesc" pentru a dezvălui și descoperi mai multe informații. Magic Flip oferă opțiunea de a valorifica la maximum puterea experienței, formatul încheindu-se cu un Video Ad puternic, de 6 secunde, amplificând astfel awareness-ul top of mind și recall-ul mesajului transmis.

 

simulare Magic Flip
vezi demo live )

 

Magic Quiz vine în ajutorul brandurilor dornice să spună povești convingătoare, dar și să interacționeze cu utilizatorii în mod personalizat. Formatul sporește memorabilitatea, crește nivelul de asociere al mesajului cu brandul și generează leaduri. Datele colectate prin întrebările quiz-ului reprezintă o sursă valoroasă de insighturi prin care brandurile se pot reconecta cu audiențele lor prin micro-segmentare.

 

simulare Magic Quiz
vezi demo live )

 

Capacitățile de storytelling scalat ale Magic Flip și Magic Quiz sunt oferite ca urmare a unui parteneriat exclusiv între Project Agora și Playbuzz, lider în branded storytelling. Folosind totodată targetarea precisă și rețeaua de publisheri premium Project Agora, brandurile au ocazia de a se face remarcate prin zgomotul de fundal al online-ului, atingându-și audiențele pe ecrane multiple. 

Un demo al celor două noi formate este disponibil aici.

 

Despre Project Agora

Project Agora este un marketplace brand-safe multipremiat care oferă publicitate programatică și nativă, lucrând cu publisheri și advertiseri din piețe emergente ghidat de viziunea Keep the Open Web Open.

Project Agora sprijină publisherii locali înspre maximizarea valorii oferite de către vizitatorii lor, pentru ca aceștia să-și canalizeze investițiile înapoi spre conținut și servicii adresate comunităților lor. Realizăm acest lucru folosindu-ne de analiza datelor, tehnologie programatică și formate unice de native ads, reunind cu succes miliarde de impresii de-a lungul a 30 de țări cu mii de advertiseri locali și internaționali și generând soluții pentru publisheri, în direcția mai bunei înțelegeri a publicului lor și a creșterii acestuia.

Pentru advertiseri, mai simplu spus, livrăm rezultate de marketing sub formă de engagement, leaduri sau vânzări, prin formate de impact și audiențe precis definite, provenind dintr-o rețea de publisheri premium din toate țările în care activăm, construită riguros și activă pe teritorii brand-safe.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related