Backstage Production Group a asigurat productia tehnica a Summitului european de la Sibiu

Backstage Production Group a asigurat productia tehnica a Summitului european de la Sibiu

Backstage Production Group a fost responsabil de implementarea si utilarea a 23 corturi de conferinta si presa din cadrul Summitului informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, desfasurat pe 9 mai, la Sibiu.

Dincolo de instalatiile proprii, Backstage Production Group a integrat in proiect o serie de furnizori tehnici externi, coordonand astfel intreaga productie tehnica a evenimentului la care au participat 26 de lideri europeni, reprezentantii Marii Britanii lipsind de la aceasta editie.

Evenimentul, gazduit de Presedintele Klaus Iohannis, a avut loc in Transilvania in contextul in care Romania a preluat de la 1 ianuarie Presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Backstage Production Group a fost integratorul evenimentului de la Sibiu pe partea de productie, asigurand intregul management de proiect in ceea ce priveste:

■ realizarea constructiilor temporare de tip cort destinate presei si conferintelor, in maxime conditii de siguranta si la un nivel de calitate inalt pentru oficialii europeni;
■ managementul echipelor tehnice din teren; 
■ executarea tuturor lucrarilor de cablare si conexiuni electrice in vederea organizarii spatiului destinat presei si conferintelor;
■ dimensionarea si executarea instalatiilor electrice complete pentru toti cei instalati;
■ centralizarea solicitarilor tuturor furnizorilor de instalatii si echipamente in vederea integrarii nevoilor in tot ansamblul proiectului.



"Am avut o sarcina provocatoare, a trebuit sa planificam cat mai bine nu doar detaliile care tineau efectiv de noi, ci sa integram si celelalte servicii si furnizori pentru a armoniza intreg set up-ul.

In asemenea proiecte mari, apar detalii sau elemente care se modifica, iar viteza de reactie face diferenta. E important sa fii pregatit, sa anticipezi posibilele ajustari din mers. Cu o echipa de profesionisti in spate si o minte ascutita intr-ale organizarii, am reusit si de aceasta data sa planificam eficient, dezvoltand in prealabil mai multe planuri de back-up". - Andrei Popea (Owner, Backstage Production Group).

Lucrarile de constructii si amenajare corturi, precum si executarea lucrarilor de cablare si conexiuni electrice au fost executate de Backstage Production Group impreuna cu Escape Group si cu suportul Kasper Spedition SRL si Rasirom in Piata Mica, Piata Huet si aeroportul din Sibiu. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related