the Syndicate, Fox și eterna dilemă - "de foame sau de gust?"

the Syndicate, Fox și eterna dilemă - "de foame sau de gust?"

the Syndicate a creat încă o poveste gustoasă menită să lumineze drumul pofticioșilor către magazine și frigidere. Știm cu toții momentul de cumpănă, când parcă nu îți e chiar foame, ci mai mult poftă... Iar cu cât analizezi cum să îți astâmperi pofta, cu atât realizezi că s-a instalat foamea.

De acum, când ai nevoie să te lămurești în legătură cu următoarea ta gustare sau viitorul ospăț, îndreaptă-ți atenția către noul spot Fox pentru inspirație.

Prin intermediul unei mame care trebuie să împace utilul cu plăcutul și al unui băcan care știe să-și îndrume clienții, aflăm că produsele Fox sunt de si foame, dar și de gust. Așadar, la următoarea vizita la "băcănie" nu mai ai niciun motiv să cântărești opțiuni. Cântărește direct Fox și mergi la sigur!

 

"Dacă facem un calcul, vom fi surprinși să aflăm cât timp ne petrecem gândindu-ne la mâncare. Când să mâncăm? Ce mai mâncăm? Unde? Ne e foame cu adevărat? Ne e poftă? În timp ce ne hrănim creierul cu aceste dileme, stomacul devine tot mai gelos. E o bătălie internă ce durează de prea multă vreme, consumând timp și energie. Pentru toți cei care, în fața galantarului, combină filosofia cu gastronomia, noul spot TV Fox oferă o scurtătură gustoasă. Și sățioasă. „Și, și.", Ovidiu Anghel (Copywriter - the Syndicate). 

 

Echipele participante

the Syndicate
Florin Olingheru – Creative Director
Razvan Vasiloiu – Head of Strategy
Ovidiu Anghel – Senior Copywriter
Diana Dima – Senior Art Director

Fox
Sorin Ichim – Marketing Director
Trilogy Film
Iulia Rugina – Regizor
Liviu Marghidan – DOP
Gabriel Toma – Producer
Lucia Mogos – UPM

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related