Un nou Managing Director la MindShare

Una dintre cele mai importante companii de pe piata romaneasca de media, MindShare, are un nou lider. Oana Petroff este noul Managing Director al Mindshare Media.

Numirea Oanei Petroff a fost anuntata ieri de catre Alex Herdt, CEO Ogilvy & Mather Group Europa Centrala si de Est. Oana Petroff il inlocuieste pe Ovidiu Florea care a luat decizia de a parasi compania si de a se indrepta spre alte provocari profesionale.

Oana se bucura de o experienta de aproape 10 ani in domeniul media, ultimii 7 ani dedicandu-i profesional companiei MindShare.

Ea este prin excelenta un om de echipa, cu abilitati remarcabile in domeniul Client Service, calitati prin care a nascut apreciere atat din partea colegilor, cat si din partea clientilor cu care a colaborat de-a lungul timpului. Expertiza Oanei Petroff dobandita in toate directiile de activitate - elaborare de strategii, media buying si planificare media - este dublata de o intensa pregatire teoretica prin participarea la nenumarate sesiuni de instruire si specializare, desfasurate atat in cadrul retelei MindShare, cat si in afara acesteia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related