EFFIE Romania 2005 - Juriul

EFFIE este singurul festival de masurare a eficientei in publicitatea romaneasca. Evenimentul este structurat in trei etape : in prima etapa are loc inscrierea in concurs a lucrarilor (21 ianuarie - 7 martie), a doua etapa consta in jurizarea campaniilor inscrise (22-23 martie) iar cea de a treia etapa incheie festivalul cu Gala de decernare a premiilor EFFIE ( 25 martie 2005, J. W. Marriott Grand Hotel).

Inscrierile au loc intre 21 ianuarie si 7 martie 2005. Categoriile in care se pot inscrie campaniile sunt: produse alimentare, produse non-alimentare, bauturi alcoolice, bauturi non-alcoolice, retail (fast food, restaurante, magazine, supermarketuri, lanturi de retail etc.), bunuri de larg consum (automobile, electronice, mobila, computere etc.), servicii financiare, media si divertisment, campanii non-profit, telecomunicatii, altele (farmaceutice, bunuri si servicii de lux, software, real estate, transport, turism, etc), iar incepand cu acest an va exista o categorie distincta pentru promotii. Campaniile trebuie sa fi rulat in 2004, pe cel putin unul din suporturile media, sa aiba obiective clare si sa prezinte dovada indeplinirii sau depasirii acestora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related