[CIVIC 5D in haine noi] Gabriel Mihai si The Shapeshifter, o propunere care imbina indrazneala si eleganta prin culoare

[CIVIC 5D in haine noi] Gabriel Mihai si The Shapeshifter, o propunere care imbina indrazneala si eleganta prin culoare

Competitia CIVIC 5D Design Challenge continua, iar inscrierile vin. Ne cunoastem acum cu inca un participant la concurs, pe numele lui Gabriel Mihai si propunerea "The Shapeshifter". Graphic designer de 2 ani, angajat intr-o firma din Constanta, Gabriel a ales sa se joace cu culorile rosu, negru si alb pentru a pune in evidenta performantele si personalitatea modelului Honda Civic 5D printr-o grafica eleganta si indrazneata. 

Reamintim cu ocazia asta ca votul publicului este deschis, la fel sunt si inscrierile, anume pana pe 8 iulie. Dupa care pe fir va intra juriul, cel care va decide in proportie de 70% nota finala a fiecarei inscrieri.

Dar fara brief nu puteti face treaba buna, asa ca cititi, ganditi si puneti apoi pe hartia proverbiala cel mai potrivit design grafic pentru modelul Civic 5D, ale carei principale atribute suna asa: Sportiv, High-Tech, Elegant si Performant.

 

Despre tine

Sunt angajat la o firma din Constanta ca graphic designer de 2 ani de zile si sunt pasionat de ceea ce fac, motiv pentru care am si vrut sa particip la concurs. Prin acest concurs, am avut sansa de a imi exprima propria viziune in mod creativ si sub alta forma decat cea de zi cu zi.

Pentru mine a fost o provocare sa creez un set de stickere pentru o masina sport, in care sa echilibrez designul indraznet cu eleganta modelului.

 

Abordarea briefului

In procesul de creatie, am adaugat succesiv 3 culori pentru a pune in valoare caracteristicile masinii.

In viziunea mea, negrul de pe partea frontala a masinii reprezinta seriozitate, facand referire la performantele tehnice, rosul reprezinta caracterul indraznet, iar directia si forma liniilor albe fac referire la performantele dinamice ale acesteia.

Provocarea a fost sa imbin cele 3 caracteristici cu succes.

 

Conduci? Personalitatea ta in trafic

Imi place foarte mult sa conduc (tot rosie este si masina mea), consider ca sunt un sofer prudent dar si impulsiv in unele cazuri.

 

Catre jurati si catre public

Singurul mesaj pe care as dori sa il transmit publicului ar fi sa voteze designul pe care il considera cel mai potrivit. Le multumesc tuturor pentru voturile acordate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related