[Pași repezi spre industrie] Nicu Mihai: Sper ca cei ce țâșnesc acum cu capul înainte în industrie să grăiască adevărul cel mai bun

[Pași repezi spre industrie] Nicu Mihai: Sper ca cei ce țâșnesc acum cu capul înainte în industrie să grăiască adevărul cel mai bun

Pune împreună senzația că facultatea predă idealism cu un prim internship terifiant într-o agenție de publicitate. Adaugă credința (și experiența) că online-ul oferă o sumedenie de resurse educative practice și obții un absolvent de Jurnalism și Științele Comunicării care nu are niciun plan să se îndrepte spre angajarea în industrie.

Nicu Mihai e artist grafic și de 4 ani hrănește canalul de YouTube Nicu Mihai: Animații cu tutoriale și cele mai bune glume proaste.

A ales Jurnalismul ca ramură a comunicării, pentru a se promova mai eficient prin canalul său. Nu excludea intrarea în industrie via agenție, dar după un internship solicitant, s-a întors la prima lui dragoste, care îl ține treaz nopțile: freelancingul. La care a adăugat un nou vis: într-o zi, să reușească să pună pe picioare propria lui agenție de comunicare neconvențională. Până atunci, își urmează propriul sfat: Go online, learn new shit, go offline and practice!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related