Summer Sale, 15 sesiuni de training cu reducere de 30%

Summer Sale, 15 sesiuni de training cu reducere de 30%

Agenția de training Cursuri Creative lansează oferta de vară: Summer Sale pentru cursurile lunilor iulie și august. Programul include 15 sesiuni de training și beneficiază de o reducere de 30 % pentru orice curs achiziționat în perioada 15 iunie – 1 iulie 2019. Cursurile din promoție se desfășoară în trei orașe din țară: București, Brașov și Cluj Napoca.

Cele 15 sesiuni cuprind un program complex și divers de training: de la cursuri de agricultură ecologică, la floristică, marketing digital și comunicare și își propun să răspundă nevoilor de formare și perfecționare actuale, oferind un avantaj competitiv.

Cursurile din București includ cele mai populare traininguri de comunicare și marketing ale agenției: Planificarea și organizarea evenimentelor, Social Media Optimization, completate de Etichetă și protocol în afaceri și Strategii Practice de PR. Trainingurile pot fi achiziționate cu prețuri reduse de la 714 lei la 420 – 499 lei.

Cursul Decorator Floral, desfășurat în parteneriat cu florăria Floridelux.ro, reprezintă baza celui mai complex program de training din domeniul floristicii din România. Trainingul se desfășoară în atelierele florăriei și le oferă cursanților oportunitatea de a învăța secretele realizării buchetelor și aranjamentelor de la specialiști în design floral.

Cursul de Agricultură ecologică este creat special pentru a răspunde nevoilor de perfecționare și certificare a viitorilor fermieri ecologici și va putea fi achiziționat cu 560 de lei de la 800 lei.

Cursurile din Cluj Napoca și Brașov desfășurate în această vară sunt supuse aceleiași promoții. Persoanele din Cluj Napoca interesate de graphic design pot învăța cum să obțină cele mai bune materiale de promovare și imagini în Adobe Photoshop. Trainingul intensiv de 16 ore este programat pentru 10- 11 august și se adresează specialiștilor în marketing și comunicare, antreprenorilor, freelancerilor și studenților. La final, participanții vor primi materiale ajutătoare pentru a lucra cu ușurință, acces gratuit la sesiunea de cursuri online pentru aprofundarea cunoștințelor și pot beneficia de feedback prin email.

Agenția își extinde sesiunile de training la Brașov cu un curs, în premieră, de marketing digital programat în perioada 10 – 11 august.  Cursul va putea fi achiziționat cu 499,8 lei de la 714 lei.

Cursurile se vor desfășura în weekend-uri, au o durată medie de 14 ore și sunt dedicate celor care sunt la un nivel mediu sau începător în domeniile în care doresc să se perfecționeze. Structura fiecărui training este conturată astfel încât exercițiile practice să aibă un procent de 30% - 40% din totalul orelor de curs. Ulterior participării la training, cursanții au posibilitatea de a urma examene de absolvire sau recunoaștere a competențelor ANC și ECDL.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related