Ro-Wine va prezenta primele vinuri ale anului la Harvest Wine Festival la București și la RO-Wine Cluj

Ro-Wine va prezenta primele vinuri ale anului la Harvest Wine Festival la București și la RO-Wine Cluj

După seria de noi recorduri înregistrate la ultima ediție a RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - de vizitatori, de expozanți, de pahare gustate și mâncăruri servite - a devenit evident că piața de vinuri premium are nevoie de o dezvoltare orizontală a evenimentelor de acest gen.

Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință că, începând din această toamnă, RO-Wine | The International Wine Festival of Romania va organiza o ediție de toamnă, dedicată în primul rând vinurilor noi, fie vinuri albe din recolta 2019, fie vinuri roșii din 2018, ajunse în pragul lansării comerciale.

Pe 28 și 29 septembrie, la Timpuri Noi Square, Splaiul Unirii 165, la Biutiful Downtown / Carnivale Food Market, București și pe 26-27 octombrie, la Chios Social Lounge, în Cluj, RO-Wine își va aștepta vizitatorii cu o selecție de vinuri premium și superpremium care își propune să implementeze și în România conceptul de „en primeur” - vinuri care nu și-au atins încă nivelul de maturitate necesar comercializării, dar care anunță, prin calitățile intrinseci, cum va arăta oferta de vin a anului viitor.

 

„RO-Wine este în primul rând un furnizor de experiențe și de cunoștințe, este un loc de întâlnire pentru cele mai bune vinuri disponibile sau care urmează a fi disponibile. Însă un asemenea festival nu poate acoperi toate aspectele pieței de vin, iar unul dintre momentele importante ale pieței este cel în care sunt pregătite de lansare vinurile anului următor. Alături de vinurile clasice ne propunem sa aducem in atenția publicului cât mai multe vinuri noi, care să compună tabloul ofertei din sezoanele următoare, imaginea completă a recoltei care tocmai s-a încheiat. Cu siguranță, o parte dintre aceste vinuri vor fi prezente și la Cluj, unde vom organiza cea de-a doua ediție a RO-Wine dedicată publicului și pieței Horeca din Transilvania”, spune Marinela Vasilica Ardelean, co-organizator al Ro-Wine | The International Wine Festival of Romania.

 

„Festivalul RO-Wine a devenit un reper pentru profesioniștii din sectorul HoReCa, o atracție turistică pentru străini și un eveniment de neratat pentru pasionații de vinuri și de gastronomie. Pentru aceștia, am dorit să oferim acces la un spațiu devenit deja hub gastronomic, la Timpuri Noi Square, la Biutiful Downtown / Carnivale Food Market.  Întâlnirea dintre gastronomie și oenologie nu trebuie să se mai lase așteptată, iar noi suntem aici pentru a o facilita”, adaugă Liviu Popescu, co-organizator RO-Wine | The International Wine Festival of Romania.

 

Atât pentru Harvest Wine Festival, cât și pentru RO-Wine Cluj, înscrierile se pot face online, unde se primesc deja și înscrieri pentru ediția din 2020 a RO-Wine | The International Wine Festival of Romania, programată pentru zilele de 30-31 mai, la Fratelli Bucuresti.

Prioritate, ca în fiecare an, au producătorii de vin premium și superpremium din România. Biletele pentru Harvest Wine Festival vor fi disponibile prin platforma bilete.ro, cu un preț „early bird” de doar 50 de lei / zi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related