Anca Marcu Iana preia poziția de Deputy Managing Partner al Agenției RAN Events

Anca Marcu Iana preia poziția de Deputy Managing Partner al Agenției RAN Events

Anca Marcu a fost numită Deputy Managing Partner al Agenției RAN Events, poziție din care va coordona activitățile de comunicare corporate și comercială. Numirea aceasta vine după ce Patricia Mihail, cea care a deținut funcția de PR Director în ultimii 4 ani, a decis să se dedice altor tipuri de proiecte. 

 

„Anca este un team player autentic: e responsabilă, implicată, empatică și puternică, mereu gata să dea o mână de ajutor. Mișcarea e viața ei, iar acest tip de dinamism se vede în tot ce face. Lucrează cu pasiune, din plin, cu inima deschisă și e mereu gata de noi provocări. Patricia a fost un membru loial al echipei noastre, de la care cu toții am avut de învățat, și îi mulțumim pentru activitatea ei. Ele două au format o echipă redutabilă și sunt convinsă că Anca este cea mai potrivită să preia această poziție și să continue proiectele Patriciei în aceeași manieră creativă, cu atenție la detalii și focus pe rezultate”, afirmă Raluca Zamfir (Managing Partner RAN Events Agency).

 

Anca Marcu are o experiență de 8 ani în relații publice și lucrează de aproape 5 ani în cadrul agenției RAN Events, unde a coordonat și s-a implicat în numeroase campanii de comunicare corporate și comercială, strategie de brand și digital, dar și în organizarea de evenimente, dovedind că are valențele unui adevărat om de comunicare.

 

„RAN Events reprezintă pentru mine a doua familie; aici am evoluat enorm și aici continui să învăț de la colege, parteneri, clienți. Aici am ieșit pentru prima dată din zona de confort și am descoperit ce nebunie și ce libertate îți poate aduce asta. Aici am avut curajul să fiu vulnerabilă profesional, să greșesc și să învăț din greșeli. Dacă m-aș întoarce în timp, aș face lucrurile exact la fel. Și cred că sunt extrem de puține joburile despre care poți să spui asta”, declară Anca Marcu Iana.

 

„Anii petrecuți în cadrul agenției au fost cei mai plini de adrenalină din viața mea. Am avut nenumărate experiențe și provocări trăite cu motoarele turate la maximum, din care s-au născut proiecte memorabile, cu care mă voi mândri mereu. După peste 5 ani de «nebunie frumoasă», am decis să îmi fac timp și pentru alte tipuri de proiecte. Comunicarea rămâne, cu siguranță, marea mea dragoste profesională, iar RAN Events – locul unde am evoluat profesional în această industrie. Le mulțumesc colegelor, clienților și colaboratorilor noștri pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-au arătat în tot acest timp. Și îi predau ștafeta Ancăi având convingerea că va progresa în continuare, fiind o profesionistă desăvârșită, care simte imediat ritmul, în orice nou proiect”, afirmă Patricia Mihail.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related