Marele Picnic Cinematografic de la Domeniul Mogoșoaia începe mâine

Marele Picnic Cinematografic de la Domeniul Mogoșoaia începe mâine

 Let the soft adventures begin!

De mâine până duminică (26-28 iulie) - trei zile și trei nopți de soft adventures - asta te așteaptă la SHORTSUP - Marele Picnic Cinematografic.
Domeniul Mogoșoaia devine o vacanță cu hamace și filme, frisbee și standup paddle-ing, cea mai lungă masă de picnic și cel mai mare ecran outdoor văzut la ShortsUP. Ateliere și yoga, public readings, coktailuri și bunătăți din Transilvania, slime și slackline și multe altele.

Iată câteva repere concrete pentru aventurile tale la ShortsUP:

Program

Activitățile sunt împărțite în 6 categorii - În familie, Sport în joacă, Mica Scenă, La masă, Muzică (poate și dans) și, evident, Cinema. Vineri, programul Marele Picnic se întinde între 18.00 și 23.30, iar sâmbătă și duminică de la ora 12.00 la 00.00. Ai aici programul complet de activități, pe ore și zile - iată doar o mică selecție complet aleatoare: ateliere de orientare cu busolă, atelier de supraviețuire în natură și de alpinism cu Cercetașii României; ateliere de lectură pentru copii împreună cu Humanitas Junior; atelier de Parkour pentru copii; tururi de birdwatching alături de Societatea Ornitologică Română, pentru a descoperi păsările din pădure; Water sports – Stand Up Paddle pe Lacul Mogoșoaia – SUP Academy; poți încerca să învârți cercul de frisbee, profesionist, de la Bucharest Ultimate, și te poți împrieteni cu scriitorii momentului la Mica Scenă - colțul nostru de public reading. Și, nu în ultimul rând, muzică și vibe de picnic urban & soft adventures de la Vinyl, Rum, Tapas and Wine și, desigur, filme scurte minunate și amuzante. 

 

Kit de picnic

Vremea se anunță în mare bună, cu soare și câțiva nori iar temperaturile arată o maximă de 29-30 de grade cu 17 -18 grade noaptea. În intervalele orare cu vreme schimbătoare, ne ținem de program pe cât posibil și vă ținem la curent de eventualele schimbări pe pagina evenimentului.
Confort: Ca să stai relaxat la picnic, te sfătuim să aduci cu tine pătură/izopren și orice device anti-țânțari (Spray, loțiune, device-uri science-fiction cu ultra-sunete – orice îți asigură confortul pe durata filmelor).
Telefoane mobile – tablete pentru votul filmelor: La Marele Picnic ești membru al juriului și ai misiunea de a alege cel mai bun film al evenimentului, care va fi răsplătit cu un premiu de 1500 de Euro. Votul se face digital, deci ai nevoie de telefon sau tabletă la îndemână.

 

Regulament și acces

Accesul la Marele Picnic se face pe aleea principală spre Palatul Mogoșoaia – Centrul Cultural Palatele Brâncovenești. Copiii sub 12 ani au acces gratuit în spațiul de eveniment, și pot viziona filmele doar cu acordul părinților. 

 

Transport

Poți veni cu mașina personală, cu bicicleta, trotineta electrică sau orice alt vehicul prietenos cu mediul și cu traficul  - punem la dispoziție rasteluri pentru biciclete. Mai mult, este permis accesul cu bicicleta pe pajiște, în zona de eveniment. De asemenea, ShortsUP pune la dispoziție transport în comun pe toată durata festivalului - intră aici ca să studiezi toate opțiunile posibile, inclusiv variantele de parcare.

Acum ai toate informațiile ca să pleci în vacanța ShortsUP, așa că ia-ți prietenii și cheful de aventură și ne vedem la Picnic! 

Biletele la MARELE PICNIC 6 sunt disponibile pe Eventbook.ro și în librăriile Humanitas. În cazul în care vremea nu va permite desfășurarea evenimentului și proiecția filmelor în aer liber, Marele Picnic se va reprograma în luna august.

Marele Picnic 6 se întâmplă cu sprijinul Kaufland România, OTP Bank România, Groupama Asigurări, OMV, SILVA, IQOS România.
Partener de sustenabilitate: Biodeck
Parteneri media: Radio Guerrilla, Cinemagia, IQads, Glamour, life.ro, Scena9, Aarc, Ziarul Metropolis, zecelarece, ITSY BITSY FM, fritz-kola Romania, vitamin aqua, Harman Audio, frufru.

 

Marele Picnic este ediția de vară ShortsUP. Evenimentul și-a făcut o tradiție din a strânge, vară de vară, iubitori ai cinema-ului și ai artelor conexe filmului.

Un eveniment găzduit de Domeniul Mogoșoaia
Adresa: Strada Valea Parcului 1, Mogoșoaia
Orar: Vineri 26 iulie – 18.00 – 23.30/Sâmbătă 27 iulie -Duminică 28 iulie: 12.00 - 00.00
Bilete: rețeaua Eventbook
PRESALE - 20 iunie - 26 iulie: 1 zi - 35 lei, abonament 2 zile - 65 lei, abonament 3 zile - 80 lei
ON THE SPOT: 1 zi - 40 lei, abonament 2 zile - 80 lei, abonament 3 zile - 100 lei

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related