Banii - materialul din care se fabrica vise

Banii - materialul din care se fabrica vise

Toata lumea a vazut teleshopping si teleshopingul le-a vazut pe toate. Le-a vandut pe toate, mai precis. Adidasi care se transforma in patine, umerase cu catifea, mopuri, blendere si bijuterii. Menirea teleshopingului a fost si este in continuare una existentiala. Cumperi acum(!) un produs revolutionar si viata ti se schimba. Devii alt om. Unul cu o factura mai mare la telefon. Pentru ca ai sunat la un numar cu multe cifre. Merita, intrucat ai luat produsul la o ultima reducere absoluta, finala de tot, de 80%.

Cu un astfel de impact in vietile oamenilor, teleshopping-ul a impins omenirea inainte. Asta pana cand Ibotta, o aplicatie gratuita care iti ofera bani inapoi la cumparaturi in-store sau online, a ales sa isi marcheteze prin acest canal, propriul produs. Banii. Asta a schimbat totul. Teleshoppingul si-a atins apogeul. Din acest moment, lucrurile nu vor mai fi niciodata cum au mai fost. Practic, banii fac ca orice alt produs vandut prin acest canal sa fie de prisos. Dupa cum zice spotul semnat de BBDO Atlanta, cu bani poti sa iti cumperi friptura, adidasi de alergat, lampi sau lichid de frana. Vizioneaza acum!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related