INSPIRED BY GREECE în urbanul București, un festival creat de MARKS pentru cei de la PIATRAONLINE

INSPIRED BY GREECE în urbanul București, un festival creat de MARKS pentru cei de la PIATRAONLINE

Parteneriatul PIATRAONLINE cu furnizorii săi greci a deschis granițele pentru proiecte breathtaking. Iar fiecare succes invită la o conversație despre cum putem aduce la viață și mai multe idei valoroase.

Pentru noi, Grecia este o sursă importantă de inspirație. Arhitectura, arta și cultura Greciei au demonstrat dintotdeauna că piatra naturală este un material nobil, a cărui frumusețe trece testul timpului.

De aceea, pe 8 august, am transformat showroomul PIATRAONLINE într-o destinație de vacanță și împrenă am descoperit bucătăria, cultura, mitologia, natura și piatra naturală a Greciei, într-o călătorie senzorială, plină de surprize.

Challenge-ul către Marks a fost să creem spațiul pentru acest dialog. Și unde campează ideile bune pe timp de vară? Exact, la festival. Nu ne-am dorit un private cocktail party, de aceea am transformat pavilionul PIATRAONLINE într-o destinație de vacanță. Sub ramurile de măslin aducătoare de belșug, pe ritmuri de sirtaki cu deschidere la propria plajă #marblebeach am reunit comunitatea creativă din oraș, care s-a simțit Inspired by Greece.

 

Ziua de 8 august a început în showroom cu discounturi la toate tipurile de marmură originare din Grecia. Fiecare client și-a ales marmura care îl inspiră, energizați de limonadă și delicatese grecești, iar ghizi le-au fost privirile Medusei, arca lui Deucalion și Oracolul din Delfi.

Iar seara, porțile au rămas deschise doar invitaților și colaboratorilor PIATRAONLINE, Ultima parte a festivalului a început printr-o degustare de vin grecesc, inițiați de Marian Timofti, Președintele Somelierilor din România, cu o experiență de peste 22 de ani în școlile cu un prestigiu la nivel internațional.

 

Printre lauri și coloane ionice, Iannis Mavreas, cel mai cunoscut montator grec, cu proiecte completate în întreaga lume, a luat o pauză de la călătorit și ne-a arătat tehnica tradițională a montajului de piatră, transmisă din generație în generație. Confirmăm, e o artă în sine.

Line-up? Trupa Greek4U, prezentată de prietenii de le Urban Events, ne-au trecut prin balade tradiționale și ritmuri contemporane până la cina extinsă care a încheiat seara. Iar la final, chiar colaboratorii PIATRAONLINE din Grecia ne-au făcut o demonstrație de muzică și dans, partying like it's Zorba The Greek.

 

Relaxare, idei bune și un photo booth care ne-a asigurat că nu vom uita de pop-up-ul Greciei din nordul Bucureștiului. Călătoria PIATRAONLINE continuă, iar pentru idei bune știm mereu unde să venim: pe Aleea Teișani 137A, unde inspirația e adusă din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

"Suntem fascinați de natura acestei țări, dar și de cultura și tradițiile ei. De fiecare dată când o vizităm, ne gândim când ne vom reîntoarce. Dar dincolo de toate astea, pentru noi, echipa PIATRAONLINE, Grecia înseamnă frumusețea și calitatea pietrei naturale pe care o găsim aici și doar aici. Grecia ne-a adus o varietate a pietrei naturale, dar și o colaborare care aduce soluții inovatoare. Prin Insipired by Greece, am vrut să începem o conversație despre cum ne aducem ideile în realitate, împreună." Mariana Brădescu (Managing Partner, PIATRAONLINE)

 

"Un eveniment corporate ar fi fost de-a dreptul plictisitor. Verile sunt despre vacanțe, călătorii și experiențe, de aceea ne-am dorit să transformăm showroomul celor de la PIATRAONLINE într-un mic festival de vară, de o zi. Dacă în prima parte festivalul a fost deschis clienților B2C, în a doua parte a zilei ne-am adresat celor din B2B. În cele din urmă am plecat acasă cu coronițe în păr și amintiri de pus în ramă. Pentru o zi, am aterizat în Grecia." Mia Munteanu (Client Service Director, MARKS).

 

 

Echipele participante

ECHIPA MARKS
Mia Munteanu, Client Service Director
Irina Costea, Social Media Manager
Maria Ștefăniță, Art Director
Alex Tache, Art Director
Anca Mihalache, Junior Art Director
Irina Radu, Junior Copywriter
Sabina Stănciucu, Group Creative Director
Dan Hagiu, Creative Director

ECHIPA PIATRAONLINE
Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner
Mihnea Tullea, Marketing Manager
Irina Parfichi, Project Manager
Madalina Ciuclaru, E-Commerce Manager
Andreea Milea, Junior Copywriter
Ioana Albu, Graphic Designer
Ionut Herascu, Video Editor
Florin Stefanescu, Camera Operator
Vlad Constantinescu, Photographer
Izabela Eremia, Operations Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related