ECHIPA NOUA IN CREATIA LOWE

Ioana Muzinchievici si Cosmin Nicolae formeaza cea mai noua echipa din creatia Lowe, ca Art Director, respectiv Copywriter.

Ioana (25 de ani) este absolventa a Universitatii de Arte Plastice Bucuresti si in cei 4 ani petrecuti in publicitate a lucrat pentru clienti precum Connex, Mobexpert si Orange. Ioana se autodefineste ca fiind dinamica si optimista. Ii place sa patineze (dar numai pe gheata) si sa inoate, dar e pasionata in acelasi timp de styling si de fotografie.

Partenerul ei de echipa e Cosmin Nicolae (23 de ani), care vine dupa doi ani de scris pentru TV, in special la .ro si Marca Inregistrata. Primul lucru de care si-a dat seama in legatura cu munca in agentie este ca "in publicitate nu-i ca-n Shots." Este pasionat de muzici underground, snowboarding si reviste alternative (Dazed&Confused, Another Magazine). Daca n-ar fi intrat in publicitate, Cosmin crede ca ar fi fost trainer motivational intr-un oras dincolo de cercul polar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related