Suzuki si Infinit Agency stabilesc un nou record de vanzari in istoria locala a brandului

Suzuki si Infinit Agency stabilesc un nou record de vanzari in istoria locala a brandului

Suzuki Romania si Infinit Agency anunta ca luna August 2019 a fost oficial cea mai buna luna ca vanzari din istoria de 11 ani a Suzuki Romania. 

Nicoleta Gerea - General Manager, Suzuki Romania:

“Doar in luna August am realizat 1,327 de inmatriculari si un total de 5,7% cota de piata (ambele cifre conform datelor DRPCIV).

In total anul acesta am vandut deja 4,215 automobile “and still counting”, ajungand la o cota de piata de 3.6% Ianuarie-August. Multumim clientilor care ne-au ales, retelei de dealeri Suzuki si agentiei nostre – Infinit.”

 

Alex Cernatescu - CEO & Co-Founder, Infinit Agency:

“Infinit este o agentie care crede in creativitate, strategie si tehnologie dar mai ales in rezultate masurabile. Cred ca cifrele vorbesc de la sine - brand si produse foarte bune, o echipa comuna agentie-client extraordinara si cu o chimie mai rar intalnita si mult curaj duc la astfel de rezultate! Multumim Suzuki Romania pentru increderea sustinuta!”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related