Golden Drum anunță prelungirea deadline-ului pentru Young Drummers

Golden Drum anunță prelungirea deadline-ului pentru Young Drummers

Vești bune pentru tinerii care își doresc să se înscrie în competiția Young Drummers – creativii cu vârste sub 30 de ani au la dispoziție încă o săptămână pentru a concura pentru titlul de cel mai bun și creativ afiș cu tema "Slovenia, land of clean and healthy waters" și să câștige un premiu de 3000 de euro. Deadline-ul a fost prelungit până pe 17 septembrie 2019. 

Biroul de Turism Sloven și Festivalul Golden Drum invită tinerii să se alăture tradiționalei Young Drummers Competition pentru crearea celui mai bun și creativ afiș cu tema „Slovenia, land of clean and healthy waters.
Autorul celui mai bun afiș sau serii de afișe va câștiga un premiu de 3000 de euro.
Creativii cu vârste sub 30 de ani din 57 de țări se vor putea înscrie până pe 17 septembrie 2019, la ora 24.00.

Înscrierile din partea Young Drummers vor fi analizate de un juriu format din cinci membri, coordonat de David Rolfe, Executive Vice President și Director of Integrated Production la BBDO în New York, SUA. Alături de el, din juriu mai fac parte: Boogie, fotograf, Serbia/USA, Martin Ježek, Head of Data, Strategy & Creative, MSL Kindred, Republica Cehă, Milka Pogliani, Creative Consultant și Adviser și fostă Chairwoman în cadrul European Creative Council EMEA, Chairwoman și Executive Creative Director,

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related