De ce tac barbatii

De ce tac barbatii

Ce faci? Bine. Sub acest raspuns se pot ascunde tot felul de stari care nu au de-a face cu binele. Iar exprimarea lor este de cele mai multe ori de neconceput. In special pentru barbati. Exista o lege nescrisa prin care barbatii sunt barbati si a spune prin ce trec sau a da glas emotiilor este un semn de slabiciune. Barbia sus si tine totul in tine. Man up!

Folosind acest insight, Movember, o organizatie globala dedicata sanatatii barbatilor, a lansat campania Man of More Words prin care creatori de continut si celebritati isi expun starile interioare si vorbesc deschis despre experientele personale.

Ei aduc in discutie indoielile pe care le au despre ei insisi ca persoane si ca profesionsti in domeniul lor, in contrast cu imaginea lor publica din social media si in esenta spun ca pe cat de barbat vrei sa pari, necomunicand prin ceea ce treci, pe atat te indepartezi de tine insuti. 

"Mulți barbati sufera in tacere, in mare parte din cauza presiunilor sociale si culturale si a stereotipurilor depasite despre ceea ce inseamna sa fii barbat", a declarat Mark Hedstrom, director executiv, Movember SUA.

Campania este realizata de The Ad Council, o organizatie non-profit care aduce laolalta creativi din publicitate, tehnologie si marketing pentru a comunica cauze importante pentru natiune (SUA).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related