Camera fara WiFi aveti? Numai la castel

Camera fara WiFi aveti? Numai la castel

Pentru toti cei care si-au dorit dintotdeauna abolirea aristocratiei si taierea capetelor regilor si reginelor in piata centrala. Pentru toti cei care au simtit la un moment dat ca nu e dreptate in lume, si ca unii se lafaie in 300 de camere aurite, in timp ce ei doar in cocioabe scorojite. Pentru toti cei care...au chef sa gaseasca si altfel de anunturi decat ce le da booking.com, a venit clipa cea mare. Acum pot dormi o noapte la castelul Highclere, cunoscut mai degraba ca Downton Abbey, ca si numele serialului care l-a facut celebru. Asa ca, pentru 120 de lire, chiriasul norocos poate inchiria o zi una din sutele de camere ale palatului, sa ia cina servita de majordom chiar in incinta si sa se bucure de parculetul de 1000 de hectare dimprejur. O singura lipsa insa, in camera respectiva nu e WiFi, sa dai si tu un check in cinstit.

Portile castelului se deschid pentru chiriasi pe net la 1 octombrie, iar cei care doresc camera trebuie sa dovedeasca pasiunea pentru serial, ca sa obtina rezervarea AirBnb din ziua de 26 noiembrie. Miscarea e parte a campaniei de lansare a filmului de lungmetraj mult asteptat, dupa succesului seriei, Downton Abbey.

Dupa ce vezi anuntul asta, parca-ti vine sa te intrebi: pe cand o camera la Casa Poporului?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related