NO.MAD Talks lansează un nou concept: ateliere în clădiri interbelice dedicate freelancerilor și antreprenorilor

NO.MAD Talks lansează un nou concept: ateliere în clădiri interbelice dedicate freelancerilor și antreprenorilor

După 12 ediții de conferințe dedicate comunității de antreprenori și freelanceri, NO.MAD Talks revine cu un nou concept: Seratele NO.MAD. În case interbelice, cu romanțe pe fundal și pahare de cristal în mână se vor desfășura seratele lunare. Organizatorii și-au propus să reinventeze workshop-urile clasice și să le ofere participanților acces la poveștile clădirilor interbelice din București, de la restaurante, case vechi, muzee sau apartamente închiriate. 

 

Serata cu poveste va avea loc pe 30 septembrie

Prima serată va avea loc pe 30 septembrie, începând cu ora 16.00, la Muzeul Micul Paris. Iunieta Sandu, fondatoarea NO.MAD Talks, va susține un atelier practic de scris povești în social media. Cursul fiind dedicat antreprenorilor și freelancerilor care vor să afle care sunt tehnicile de scris povești, cum pot să folosească poveștile pentru a se promova,  pentru a-și construi un brand personal sau pentru a atrage noi clienți. Serata va începe cu introducerea în perioada interbelică prin prezentarea Muzeului Micul Paris, muzică și fotografii cu accesoriile și ținutele purtate de doamnele și domnii perioadei.

 

Ne sunt dragi vremurile în care oamenii aveau timp să petreacă serile unul cu altul, să-și asculte poveștile, să râdă tare și să danseze. Prin Seratele NO.MAD vrem să recreăm acele vremuri, iar ca experiență să fie una completă ne-am gândit la clădiri interbelice. Avem deja o listă cu peste zece locuri în care vor avea loc seratele, de la muzee, la restaurante, case redeschise sau chiar apartamente. La fiecare serată vom avea o tematică și un speaker care va ține un atelier, pentru că ne dorim să îmbinăm dezvoltarea de care are nevoie un antreprenor cu experiența reîntoarcerii în timp.”,  declarat Iunieta Sandu, fondator NO.MAD Talks.

 

O parte din bani vor fi donați către casele în care se organizează Seratele

Taxa de intrare la Serate este 100 RON, iar o parte din bani vor merge ca donație către casele și muzeele în care se vor organiza evenimentele. Acesta fiind unul dintre modurile în care organizatorii își arată suportul față de cei care au grijă de clădirile intrate în patrimoniul Bucureștiului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related