Cumparaturi cu rime si RnB

Cumparaturi cu rime si RnB

Esti la supermarket. Raionul branzeturi. Tie iti trebuie salam. Ce cauti la raionul branzeturi daca tie iti trebuie salam? De biscuiti. Cel putin asa scria in lista de cumparaturi. Unde ai pus-o? Ai pus-o. Bine ca ai memorie fotogenica si stii ca lista ai lasat-o pe frigider. Aha, frigider. Iti trebuie lapte. Stai putin, n-ai zis ca iei mancarea la sfarsit, ca sa nu se strice? Mai intai, camasa pentru ala mic. Hmm, sau camasa mica pentru ala mare? Tu cati copii ai? Nu li s-a facut foame? Ai ajuns la raionul cu detergenti. E oferta. Cu o mana iei doua cutii, cu cealalta raspunzi la telefon, in timp ce cu alta bagi mana in portofel si cu cealalta inchizi alarma de la telefon. E dimineata si ai avut un shopping de cosmar. Un cosmar de shopping.

Deschizi Facebook-ul si prima postare pe care o vezi e de la Bringo. Niste baieti cu o decapotabila parca stiu ce ai visat si se rup in rime de RnB ca sa-ti faca ziua mai usoara. Ei stiu ca tu stii ca tocmai a inceput scoala si ca Back to School inseamna Back to Haos. Ca temele copiilor nu se fac singure. Dar cumparaturile, da. Spotul a fost creat de Next Advertising si Film Delivery.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related