Splend’or acordă premiul Vocea României, în valoare de 100.000 de euro

Splend’or acordă premiul Vocea României, în valoare de 100.000 de euro

Unul dintre cei mai importanți retaileri de bijuterii și ceasuri din România, sponsor principal al emisiunii.

Splend’or, unul dintre cei mai mari jucători din industria bijuteriilor și ceasurilor de pe piața din România, susține cele mai bune voci din țară, devenind sponsor principal al show-ului Vocea României, de la PRO TV.

 

„Pasiunea pe care o vedem de 8 ani pe scena Vocea României transformă totul într-un spectacol impresionant.

 Pasiunea, care definește și povestea Splend’or de 13 ani, este cea care ne-a ajutat să dezvoltăm o rețea de peste 50 de magazine în România, oferind cea mai variată selecție de bijuterii și ceasuri renumite pe plan interrnațional. An de an, ne-am dorit să fim mai performanți, competitivi si inovatori, urmărind strategii actuale care să ne consolideze poziția în piață și care să ne apropie și mai mult de consumator, generând experiențe memorabile.

 Înțelegând pe deplin puterea pe care o ai atunci cand faci lucrurile cu pasiune, am ajuns la concluzia că putem porni pe acest drum comun cu Vocea României și că e momentul să strălucim împreună.”, spune Mădălina Diaconu (Marketing Manager Splend’or).

 

Splend'or a performat mereu in comunicare, adaptându-se in functie de nevoile publicului si trendurile pietei. Astfel, si-a facut remarcata prezenta la cele mai importante festivaluri de muzica din România cu activări și acțiuni de marketing de succes.

 

O nouă dimensiune

Aflat pentru prima dată în postura de sponsor principal al unei emisiuni îndrăgite de majoritatea românilor, lider de piață în prime-time, Splend’or spriijină pasiunea pentru muzică, oferind premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

 

Magazinele Splend or se regăsesc în cele mai importante centre comerciale din Romania, având în portofoliu peste 100 de branduri de ceasuri și bijuterii de renume înternațional și o colecție impresionantă de bijuterii comercializate sub brandul Splend’or, atent selecționate la cele mai importante târguri internaționale de profil.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related