Fara reclama la tigari. Doar la trabucuri

Fara reclama la tigari. Doar la trabucuri

Credeam ca e masina ta. Eu credeam ca e a ta. Si da-i cu un unor de asta situational sec, de la niste barbosi gen Louis C.K. si un cadru fix, si ai un spot la trabucuri de toata frumusetea. Cu buget inexistent de mic si cu ceva catch sa zicem, de clar pare facut de oamenii de la marketing imreuna cu fetele care ruleaza foile pe picior.

Daca in UE nu mai e voie la reclame de genul asta pe TV si pe strazi, pese Ocean e un pic altfel, ei mai cu libertatea de expresie, cu astea, online-ul bubuie, iar TV-ul permite. JR Cigars e cica unul din cei mai mari retaileri de trabucuri din State si acum vrea sa se dea mare si pe net. Si anunta chestia asta intr-un spot care vrea sa te duca si mai mult pe social-ul lor, unde au toate formatele si nebuniile de forme in care poti inhala fum, de ala gros american. M-am mai uitat o data la spot sa vad daca nu e vreun mismas ascuns, vreun skepsis. Nu e, ala e, asta e ideea, sa te lase invaluit la final intr-un mare fum.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded