David Beckham, Jennifer Lopez si Beyonce Knowles intr-o noua super-reclama Pepsi !

Astazi, miercuri, 23 februarie a avut loc la Madrid lansarea celei mai recente reclame Pepsi, in prezenta lui David Beckham, Jennifer Lopez si Beyonce Knowles.

In lumea misterioasa a Hong Kong-ului, fotbalul si muzica s-au intalnit pentru prima oara, in cea mai exploziva reclama Pepsi din toate timpurile.

In regia "samuraiului" Tarsem Singh, vedetele de film si muzica Jennifer Lopez si Beyonce Knowles se confrunta cu unul dintre cei mai populari jucatori de fotbal din lume, al Angliei si al echipei Real Madrid - David Beckham.

Actiunea reclamei are loc la Hong Kong, unde cele doua vedete feminine sunt niste luptatoare de arte martiale, aflate intr-o misiune secreta. Cand fetele isi fac aparitia intr-un club si comanda doua Pepsi, un strain misterios incearca sa le intimideze. Ele sunt insa mult mai puternice decat par si, folosind maiestria artelor martiale se lupta cu mult curaj cu o banda de rauvoitori. In momentul in care confruntarea se termina si doar cele doua fete raman in picioare, strainul enigmatic se apropie si descoperim ca este chiar David.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related