Nu toata lumea intelege BBC si asta e ok

Nu toata lumea intelege BBC si asta e ok

Daca nu e pentru tine, nu e pentru tine. Nu te mai obosi, ca n-o sa-l intelegi. Cam cu tupeu noua campanie pentru BBC iPlayer, facauta in house, in care se dau cocosi cu productiile lor, pe care nu toata lumea le intelege.

Fete ciudate vin sa vorbeasca in niste mockutestimoniale despre personaje pe care nu le inghit din diferite serii BBC. “We've been very let down by the BBC”, incepe unul din spoturi, iar asta vorbeste de la sine despre noua abordare a englezilor pe toamna asta. Mai deschisi, mai impacati cu faptul ca publicul e divers si e bine sa ramana asa.

Conservatorismul e lasat in urma, punand pe tapet si genul de oameni care nu ar avea de ce sa prinda BBC-ul, pe motiv ca oricum nu prea understand. E interesant de urmarit fiecare spot, de unde reiese cel mai bine creativitatea echipei, care face treaba cel putin la fel de buna pe copy-ul acestor autopromouri, ca pe seriile proprii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related