#CișmigiuMonAmour. Parcul Cișmigiu se salvează cu iubire

#CișmigiuMonAmour. Parcul Cișmigiu se salvează cu iubire
Cismigiu Mon Amour - Lansare proiect, foto: Alexandru Ion

Emoție. O parte importantă din fundația Bucureștiului. Atmosferă, poezie, inspirație. Tinerețe. Locul unde au spus pentru prima oară ”te iubesc”. Sunt doar câteva dintre amintirile pe care le au despre Cișmigiu oamenii implicați în campania Cișmigiu Mon Amour. Un proiect creativo-civic gândit de Ioana Nicolescu și realizat cu ajutorul fotografului Oltin Dogaru și al prietenilor parcului, care a împlinit recent 165 de ani de existență.

O serie de nume cunoscute din diverse domenii, printre care Victor Rebengiuc, Marius Manole, Vladimir Drăghia, Andrei Leonte, Sonia Argint Ionescu, Cristina Stănciulescu și mulți alții, au răspuns ”prezent” la chemarea Ioanei de a salva împreună Cișmigiul. Toți acești oameni au în comun spiritul civic și iubirea pentru Parcul Cișmigiu, iar demersul curajos și creativ al Ioanei Nicolescu reprezintă una dintre inițiativele civice de ocrotire a spiritului autentic al Grădinii Cișmigiu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related