Povestea lui Aidan Andon. Pictor și proprietar de stana la Cluj

Povestea lui Aidan Andon. Pictor și proprietar de stana la Cluj

De la contabilitate și cifre a facut un salt curajos catre o viata libera si experiente inedite traite in Asia, s-a reintors in Bucuresti unde a pictat portretele multor oameni cunoscuti, pentru ca, mai apoi, sa se retraga pe meleaguri Clujene. El este Aidan Andon, un artist cu idei indraznete, in prezent antreprenorul care a construit, alaturi de sotia sa, o pensiune rurala de la zero. 

Cand era mic, tatal lui a plecat de acasa, iar mama sa l-a crescut singura, cum s-a priceput mai bine. Pentru ca avea o firma de contabilitate, l-a luat pe langa ea de foarte tanar, ca sa il invete sa foloseasca cifrele si sa il formeze intr-ale meseriei de contabil. Dupa 13 ani de facturi si contabilitate, Aidan Andon, un suflet de artist captiv intr-un job pe care nu il facea cu placere, a hotarat sa se rupa total de Romania, sa traiasca altfel. A plecat in Asia prin 2010, luand cu el doar un rucsac cu haine, visul de a fi liber si dorinta de a cunoaste o cultura diferita de cea europeana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related