Training de UX și UI pentru marketerii care creează website-uri și aplicații de brand

Training de UX și UI pentru marketerii care creează website-uri și aplicații de brand

Singura școală de digital care formează specialiști în marketing online, Formula4, susține pe 26 noiembrie workshop-ul de Training UX & UI în parteneriat cu Eugen Potlog, expert certificat în domeniu.

"UX și UI sunt niște termeni pe cât de utilizați în ultimii ani în marketing, pe atât de generatori de confuzie. Am creat acest training în parteneriat cu Eugen pentru că nevoia unor procese de lucru profesioniste pentru crearea de website-uri și landing page-uri de campanie este enormă pe piața de la noi. Majoritatea brand-urilor își doresc creșteri de rate de conversie, dar nu știu ce să facă practic pentru a obține rezultate mai bune constant și într-un mod sustenabil.", spune Ciprian Susanu.

 

Multe companii încă nu își dedică suficiente resurse pentru a înțelege comportamentul utilizatorilor și cum se pot satisface interesele lor în raport cu site-ul. În sensul acesta, Eugen Potlog explică:

"Pentru a te asigura că utilizatorii unui site au o experiență de utilizare foarte bună, trebuie neapărat ca site-ul să fie construit în urma unui proces amplu de cercetare UX”.

 

Cursul întâmpina nevoia celor care au responsabilitatea planificării și construirii de a dezvolta site-uri și aplicații de brand intuitive prin utilizarea de metode și instrumente de user experience.

"Am conceput acest training astfel încât cursanții să aibă ocazia să vadă care sunt metodele de cercetare folosite în acest proces și cum pot identifica care sunt așteptările și nevoile oamenilor pentru care își doresc construirea unui site."

 

În cadrul workshop-ului, participanții vor descoperi prin sesiuni practice mesajele la care utilizatorii răspund cel mai bine, obiectivele pe care le au și vor aborda instrumentele specifice UX la nivel avansat. Printre ele se enumeră Customer Journey, Card Sorting, definirea de Persona, creare de solutii prin Wireframing și testarea experienței prin Usability testing.

Eugen Potlog deține certificarea UX din partea Nielsen Norman Group, lider mondial în user experience și are peste un deceniu de experiență în online, pe care o folosește în cea mai nouă ipostază profesională a sa – Founder&Chief Optimizer la UX Studio.

Training-ul de UX & UI va avea loc la Mindspace Victoriei și se desfășoară între orele 10.00 – 19.00.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related