[România pe YouTube] Iohannis, Dăncilă și ultima felie

[România pe YouTube] Iohannis, Dăncilă și ultima felie

Saptamana aceasta, pe Facebook, s-au dezbatut rezultatele alegerilor din toate unghiurile posibile si chiar imposibile, dupa cum arata certurile cu ochii iesiti din tastatura de prin subsolurile postarilor. Si daca obositi vreodata de atata politica, evadati pe YouTube. Aici e liniste, e bine. Exista si Iohannis si Dancila, dar nimeni nu ii ia in serios. Pentru ca in acest spatiu ascuns de furia alegerilor se vorbeste de consecintele razboiului mondial, reclamele la detergenti, tipuri de oameni pe care ii intalnim in club si ce culoare are soarele. 

 

IOHANNIS SI VIORICA DANCILA IN COPILARIE

 

 

Speaker Demotivațional - Era mai bine în comunismul pe care nu l-ai prins

Tânjești după comunism? N-ai prins perioada aia, dar din fantasmele și amintirile înaintașilor ți-ai construit impresia că „atunci era mai bine”? Mă bucur că te folosești de internet, telefon și tehnologia imperialistă pentru a-ți manifesta nostalgia.

 

ULTIMA FELIE. MULT SOS, DELOC AUTOIRONIE.

 Nu m-am gândit niciodată că pentru o ultimă felie de pizza cineva ar putea merge atât de departe. Mă rog, cred că nici ei. Dar probabi n-au avut de ales, dacă așa a venit brief-ul.

 

Haurențiu și-a deschis magazin - MIRCEA BRAVO

Actori: Bogdan Bob Rădulescu, Marieta Țop, Cristian Ciui, Mircea Popa
Regie: Cristi Ilișuan Scenariu: Mircea Popa, Cristi Ilișuan, Tibi Codorean, Cristian Ciui
Cameră: Tudor Păsat

  

 

Îmi pariez viața pe o PENSIE de România?

Pentru mine s-a spart de mult iluzia că mă pot baza pe un viitor oferit de statul român. "Deșteaptă-te române", că bine zice imnu' pe care-l avem. Dacă o fi să fie pensie, e bine primită, eu îmi fac datoria, cotizez, plătesc taxe dar nu îmi construiesc viața pe astfel de promisiuni. Care e părerea voastră? Vreau argumentele și perspectiva ta în comentarii.

 

La Colindat Cu Dovleacu' Prin Sat 

 

GRIPĂ ÎN SAT

 

 

Doi Degeaba S06E03 : La tara

Orlando si Inocentiu de la Doi Degeaba se duc la tara la Trosco in Chichisa, unde trebuie sa il ajute sa cumpere palinca. Drum lung, peripetii si multa voia buna. Ca la tara nu-i niciunde. Contine cadre din Wakakusa Monigatari nan to Jo sensei.

 

6 MOTIVE PENTRU CARE E ORIBIL SĂ FII ADOLESCENT

 

 

TIMID, DAR PRETENTIOS

 

8 Teorii Nebune despre Noua Ordine Mondiala!

  

 

Despre ISIS si TERORISM cu Rukmini Callimachi

 

10 Dezastre Ce Se Vor Intampla Foarte Curand

 

Consecințele Războiului Mondial

 Fraților, de regulă, istoria celui de-al Doilea Război Mondial se termină odată cu războiul. În Europa, mai întâi capitulează Germania, apoi câteva poze cu soldați sărutând infirmiere, bucurie, mănăstire-maici-chef și... gata. Cum adică gata? Așa, pur și simplu? Ce s-a-ntâmplat după? Exact despre asta o să discutăm astăzi. Suntem în anul 1945, la sfârșitul celui mai mare război purtat de oameni pe planeta asta, război care a ucis cei mai mulți europeni. Germania a capitulat. Milioane de soldați rătăcesc pe fronturi care nu mai există, încercând să se întoarcă acasă. Milioane de prizonieri au ieșit din lagărele sau închisorile lor și umblă aiurea pe străzi fără să știe ce să facă. Șase ani de lupte și bombardamente, zeci de orașe distruse complet, unele dintre ele rase de pe fața pământului și milioane de oameni la mii de kilometri depărtare de casă. Întrebarea e: cum arată Europa la finalul celui de-al doilea război mondial? Și mai important: ce s-a întâmplat după război?

   

 

Prietenul care s-a născut în mașină - MIRCEA BRAVO

Actori: Radu Lărgeanu, Mircea Popa
Regie: Cristi Ilișuan Scenariu: Mircea Popa, Cristi Ilișuan, Tibi Codorean, Cristi Ciui
Imagine: Tudor Păsat

 

HAI FRATE SA-TI DAU MASINA (Cover KILLA FONIC feat. Carla’s Dreams - Bambolina)

 

Mercedes-Benz CLA 220 review, baby CLS - Cavaleria.ro

  

 

Cine este Șerban Pavlu

 

 

DPS #5 - Reclame la Detergent, Inregistrari la Castravete, Nemorts in Tendinte

 

 

Politia Muzicii: 5GANG - TANK, GAMI OS - EMOJI

 

 VANATOAREA DE OBIECTE # 13 cu MOGA in CASTELUL BRAN

 

 

Cine a murit in casa asta? | Horror-Puzzle Livestream

 

SCOLI CU TOALETE NASOALE SAU WC-URI IN CURTE

Inca exista peste 1000 de scoli in Romania care au toaleta in curte, iar mai multe decat atat nu au conditii igienice si sunt nesigure pentru sanatatea copiilor. Trist este ca la randul meu fac parte dintr-o generatie care a trecut prin aceleasi experiente si m-as fi asteptat ca lucrurile sa se schimbe. Am decis sa fac ceva in privinta asta si m-as bucura sa o facem impreuna.

 

 

De Ce Hainele Negre Atrag Soarele Și Căldura? - DLJ#15

Bă, când eram copil mama-mi spunea: ”Nu lua tricou' ăla negru pe tine c-o să leșini de cald!”... Dar ce treabă are culoarea tricoului cu temperatura, 40 de grade sunt tot 40 de grade indiferent dacă port un tricou negru sau unul alb... nu?...

 

 

Tipuri de oameni in Club

 

30 de lucruri pe care nu le știam

30 de chestii pe care nu știam să le fac și acum știu sau Cum să devii adult sau Chestii enervante pe care trebuie să le faci ca adult sau Lucruri care mi-au schimbat viața sau Lecții de viață sau Ce țepe mi-am luat în viață sau 30 chestii pe care nu le știam despre mine + un cântecel de care nu mai scapi.

 

Ce Culore Are Soarele? 4K 

In procesul de fuziune nucleara sunt implicati atomi de hidrogen, din care rezulta atomi de heliu.

  

Călătoria în timp l-a descoperit pe Tesla?

 

Momentele de circ care chiar m-au surprins!

 

 

 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related