Comunitatea si platforma online DOC.ro se deschid către clienții de publicitate prin Thinkdigital

Comunitatea si platforma online DOC.ro se deschid către clienții de publicitate prin Thinkdigital

DOC.ro, platforma online de comunicare pe teme medicale, de sănătate și stare de bine, coordonată de Oana Cuzino (medic primar gerontologie geriatrie și doctor în științe medicale), se deschide către clienții de publicitate, după mai bine de 3 ani de la lansare, prin Thinkdigital.

DOC.ro are peste 2 milioane de vizitatori unici lunar, atrași de un conținut scris după cele mai înalte standarde profesionale, numai prin redactori specializați și medici specialiști, cu o politică de tip „zero clickbait”.

Radical diferit față de un publisher online clasic al anului 2019, site-ul are un trafic de doar 12.5% din social media (deși pagina Facebook DOC – Dr. Oana Cuzino are peste 1,15 milioane de fani + iar cea de Instagram peste 240.000 de urmăritori).

Peste 80% din trafic vine fie direct pe domeniul doc.ro, fie prin motoare de căutare, pe subiecte foarte specifice - detaliu important în contextul asocierii cu brandul, respectiv al relevanței campaniilor care pot fi găzduite pe site.

"Cifrele DOC.ro arată un produs construit pe principii profesionale și jurnalistice foarte corecte, cu un trafic relevant pentru advertiserii din pharma, medical si well-being. Ne bucurăm că am reușit să convingem editorul că suntem partenerul potrivit, care poate promova doar proiecte publicitare și de comunicare etice, responsabile și cât mai non-intruzive.", spune Cristina Cucuiu (director general Thinkdigital).

 

"Misiunea DOC.ro este aceea de a oferi cititorilor soluții integrate, de la instrumente de testare online sau offline, chestionare de autoevaluare a gradului de risc și accesul la consultații gratuite în clinici partenere, în vederea obținerii celui mai bun diagnostic și adresarea terapeutica adecvată. Comunicarea pornește de la nevoia de informare asigurată de medici specialiști, cu notorietate profesională, și continuă cu facilitarea accesului la servicii medicale.", explică Dr. Oana Cuzino viziunea proiectului pe care îl coordonează.

 

Thinkdigital, compania de media sales & strategy parte a grupului regional TDG – reprezentat în România de Dragoș Stanca - devine, începând cu luna noiembrie 2019, reprezentant exclusiv de vânzări al DOC.ro în relația cu marile agenții de media și clienții interesați de proiecte de comunicare complexe.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related