Infuzie de marketing know-how în Top Managementul First Bank

Infuzie de marketing know-how în Top Managementul First Bank

Viorel Ruse este noul Marketing & Communications Director începând cu 11 noiembrie 2019.

Cu o experiență de peste 12 ani în marketing și după mai bine de 20 de ani la ING, Viorel Ruse alege „The American Way” și preia controlul marketing-ului First Bank. Experiența și rezultatele obținute de-a lungul carierei îl recomandă pe Viorel să coordoneze cu succes strategia de marketing, digital și brand experience, precum și întreaga zonă de comunicare internă și externă a băncii.

First Bank și-a propus să crească pe segmente și industrii strategice, aplicând un marketing dinamic, în stil american, cu puternic accent pe contactul cu clienții. Printre valorile tradiționale la care banca aderă, valori prin excelență americane - ca integritatea brand-ului, agilitate sau munca în echipă - se află, de asemenea, inovația în marcom, element cheie și piesă de puzzle pe care o adaugă împreună cu Viorel Ruse.

"Mă alătur echipei First Bank pentru a susține strategia de dezvoltare a băncii printr-o comunicare în linie cu dinamica pieței, a targetului și într-un limbaj simplu, indiferent de canalul de comunicare. În această nouă etapă a carierei mele, mă bucur că pot contribui la promovarea brandului First Bank și a valorilor din ADN-ul său. Prin experiența acumulată în acești ani de carieră sunt convins că pot genera valoare și contribui la creșterea notorietății brandului FIRST BANK, în special în mediul digital, un mediu cu un dinamism extraordinar, care solicită investiții susținute și inovații constante, ce vor fluidiza procese și vor asigura alinierea la tendințele viitorului.", a declarat Viorel Ruse (Marketing & Communications Director First Bank).

 

"Păstrarea unei direcții sănătoase de dezvoltare prin marcom și inovație se află în prioritățile First Bank încă de la preluarea ei de către J.C. Flowers &Co., unul dintre liderii internaționali ai domeniului de private equity. Suntem bucuroși să avem un om de anvergura lui Viorel în echipa de management și numirea lui este un nou pas pe care îl realizăm în direcția consolidării unei echipe tinere, dinamice și cu ambiții mari.", a menționat Mădălina Otilia Teodorescu (Vicepreședinte First Bank).

 

Cu sediul în București, First Bank oferă o gamă largă de produse și servicii adresate atât clienților locali cât și celor internaționali, incluzând activități de retail, IMM și corporate banking. First Bank operează prin intermediul a 59 de sucursale, are aproximativ 130.000 de clienți activi.

J.C. Flowers este una dintre principalele firme din domeniul investițiilor private, dedicată investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondată în 1998, firma a investit peste 15 miliarde de dolari în 52 de companii de portofoliu din 17 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, printre care se numără domeniul bancar, asigurări și reasigurări, firme de valori mobiliare, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related