Emagic are un nou Manager General și pune bazele unui parteneriat strategic cu Why Not

Emagic are un nou Manager General și pune bazele unui parteneriat strategic cu Why Not

Emagic, principalul promotor al celor mai de anvergură concerte care au avut loc în România, dar și al festivalului boutique, recunoscut internațional, Awake, a încheiat un parteneriat strategic cu cel mai mare promotor al festivalurilor de street food din România, WHY NOT US.

Parteneriatul dintre cele două companii include și numirea în funcția de Manager General Emagic al lui Constantin Covaliu, asociat și Manager General al WHY NOT US din data de 1 decembrie 2019.

Această mișcare va permite actualilor parteneri de conducere ai EMAGIC, Laura Coroianu și Guido Janssens să își dedice mai mult timp pentru dezvoltarea strategică a Emagic, dar și să se dedice mai mult rolului de directori pentru festivalul Awake, în timp ce Constantin Covaliu va combina meseria sa de director general EMAGIC cu funcția conducerea din WHY NOT US.

Ambele companii își vor folosi resursele comune, expertiza și personalul pentru dezvoltarea proiectelor comune, dar și proiectelor individuale.

"Când l-am cunoscut pe Constantin pentru prima dată, în urmă cu un an, am avut o conexiune cu el ca și persoană, dar și pentru modul în care gândește ca antreprenor. Gândul de a angaja un nou GM pentru Emagic a coincis într-o oarecare măsură cu întâlnirea mea cu el și, astfel, în ultimul an am căutat idei, concepte și strategii pentru a afla dacă putem găsi un mod de a crea sinergii între noi și companiile noastre. Sunt extrem de încântat că am convenit asupra acestei variante și că noul General Manager Emagic va reuși să ducă compania într-o nouă etapă.", declară Guido Janssens.

 

"Why Not a început în urmă cu 7 ani cu un vis și o dorință de a face altfel de evenimente în Europa de Est. Ne-am dorit, înca de la început să arătăm că și la noi "se poate ca afară". Anii care au urmat au fost bogați în provocări și reușite, dar și puncte de cotitură, timp în care am fost parte din cele mai faine echipe de evenimente din România. Parcursul din ultimii ani a fost ghidat de exemple de succes pe care le-am văzut în jurul nostru. Unul dintre aceste exemple este și Emagic, companie căreia mă alătur cu bucurie începând cu 1 decembrie 2019.", declară Constantin Covaliu.

 

EMAGIC a apărut în viața iubitorilor de muzică în 2005. De atunci, compania a promovat și creat unele dintre cele mai complexe și magice evenimente din România. Prin profesionalism și relații puternice de încredere construite de-a lungul timpului, EMAGIC a reușit să aducă în țară artiști precum Roger Waters, Madonna, Depeche Mode, Shakira, Lady Gaga, Sting, Metallica, Lenny Kravitz, Iron Maiden, Queen și mulți alții la B'ESTFEST și festivalul boutique AWAKE.

Why Not este o agenție de publicitate cu o echipă tânără, dar cu experiență.

"Combinăm viziunea cu strategia, iar ideile creative le aplicăm la fiecare proiect la care lucrăm. Ne place să vedem oamenii mulțumiți, să fim inovativi și să ne luăm toate șansele în a depăși toate așteptările celorlalți. În ultimii 3 ani am organizat și am colaborat la realizarea a peste 100 de evenimente, printre care: Street FOOD Festival, Untold, Neversea, Zilele Cluj Napoca și multe evenimente corporate."

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related