[Bilant 2019] Ioana Mucenic: 2020 vine cu nevoia de a vorbi mai mult despre oameni si mai putin despre consumatori

[Bilant 2019] Ioana Mucenic: 2020 vine cu nevoia de a vorbi mai mult despre oameni si mai putin despre consumatori

Anul trecut a fost pentru agentia Minio Studio unul plin, cu rezultate incredibile ale campaniilor implementate si cresterea cifrei de afaceri. Chiar daca a facut primii pasi in antreprenoriat inca din facultate, Ioana Mucenic, CEO Minio Studio, intra cu anxietate in fiecare an de business. Dar lucrurile se rezolva, de fiecare data. 2019 nu a facut exceptie, nici de la panicile de inceput, nici de la un final bun.

2019 a fost un an bun, ne-a adus o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 20%, ne-am extins proiectele la nivel regional, ne-am consolidat echipa, am fost mai aproape de clientii nostri si ne-am dezvoltat considerabil expertiza si capacitatea de lucru.” 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related