[Petfluencer de România] Simona Tache: MihaelaDragosteaEi s-a prezentat mereu în social-media ca o scârbă, ceea ce o face irezistibilă

[Petfluencer de România] Simona Tache: MihaelaDragosteaEi s-a prezentat mereu în social-media ca o scârbă, ceea ce o face irezistibilă

De câte ori deschizi Facebook-ul și o gramadă de pixeli negri se coagulează în formă felină ca să pozeze frumos din spatele ecranului, șansele să fi ajuns iar față în față cu MihaelaDragosteaEi sunt cam 90-95%. Fotografii în poziții contorsionate, instastory-uri cu felina în expediția vastelor camere din apartament sau articole scrise pe blogul Simonei atunci când simte nevoia să facă un statement. La toate a apelat felina de 4 ani de când a apărut în bula noastră de net.

În 2015 s-a infiltrat în apartamentul Simonei Tache pe care l-a transformat într-un imperiu machiavelic și de atunci domnește șiret peste slujitoarea ei preferată, Simona. Singura de altfel. O torturează mai nou cu sesiuni prelungi de tors și asta se întâmplă pentru că de curând i-a acordat onoarea de a se lasă mângâiată. A durat ani. Ai grijă ce-ți dorești, Simona. :)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related