Global Records, desemnată TOP LABEL 2019 în România de Media Forest

Global Records, desemnată TOP LABEL 2019 în România de Media Forest

Global Records a fost desemnată TOP LABEL 2019 în România de către Media Forest, fiind casa de discuri care a generat cele mai multe hituri anul trecut. În plus, piesele artiștilor pe care Global Records îi reprezintă au fost difuzate, în medie, de 867 de ori pe lună pe fiecare post de radio, iar 5 din 9 piese au ajuns numărul 1. Acestea sunt:

„Matame”, colaborarea Antoniei cu Erik Frank, a fost lansată pe 13 noiembrie 2018. A ajuns în top 10 la radio după 34 de zile, iar No. 1 după 76. A petrecut 17 săptămâni în top 10, dintre care 2 pe prima poziție.

 

Lansată pe 30 noiembrie 2018, piesa „Luna” a celor de la Carla's Dreams a ajuns în top 10 la radio după 52 de zile și apoi No. 1 după încă 14 zile. A rămas pe prima poziție în charturi timp de 14 săptămâni și în top 10 timp de 24 de săptămâni.

 

Lansată pe 11 aprilie, piesa „Poem”, semnată The Motans și Irina Rimes, a ajuns în 45 de zile în fruntea charturilor, unde a și rămas timp de 10 săptămâni. În top 10 a rămas timp de 22 de săptămâni și se menține în continuare.

 

„Bambolina”, KILLA FONIC feat. Carla's Dreams, a înregistrat una dintre cele mai rapide ascensiuni ale anului: doar 41 de zile de la lansare până când a urcat pe prima poziție în topuri. Piesa a rămas timp de o săptămână Nr. 1 pe radio și încă 13 săptămâni în top 10.

 

Cea de-a cincea piesă ajunsă pe primul loc în topuri este Trika Trika, Faydee feat. Antonia.

 

Pe tot parcursul anului, muzica produsă de Global Records s-a situat pe primele locuri atât în preferințele ascultătorilor din România, cât și din țări precum SUA, Argentina, Mexic, Brazilia, Rusia, Turcia, Belgia, Franța, Bulgaria, Anglia, Italia, Germania.

Tot în 2019, Global Records și-a mărit portofoliul cu artiștii Alina Eremia, DJ Project, Killa Fonic și AMI.

Artiștii cu rezultate extraordinare pot fi văzuți anul acesta la THE CONCERT, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, care va avea loc la Romexpo pe 30, 31 mai și 1 iunie. Conceptul vibrant al evenimentului va include, pe lângă concertele unora dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști din România, și activări și jocuri pline de culoare, totul într-un spațiu transformat într-o lume fantastică.

Fiecare artist care va urca la începutul verii pe scena de la Romexpo va susține câte un concert amplu, plin de surprize, un adevarat show de muzică, coregrafie, lumini și decoruri spectaculoase. Biletele pot fi cumpărate de aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related