Strategid creeaza noua identitate pentru PaperPlus

Incepand cu aceasta luna, PaperPlus are o noua identitate vizuala. Realizata de agentia Strategid ca urmare a procesului de innoire si redefinire a misiunii si obiectivelor strategice ale companiei PaperPlus, noua identitate beneficiaza de o grafica intuitiva si de o paleta de culori apropiata de fosta sigla a companiei.
Strategid a elaborat intregul sistem de identitate vizuala care va fi implementat la nivel organizational (standardizarea paletei de culori, caracterele de litera pentru documentele tiparite si electronice, papetaria specializata etc.).

PaperPlus este o companie privata care activeaza in domeniul "Away from Home" si care ofera solutii profesionale si complete pentru igiena "din afara casei", adaptate tipului de locatie respectiv. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul AFH, PaperPlus isi propune sa fie "Consultantul profesional si Prietenul invizibil" al companiei Dumneavoastra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related