[ONG de criză] Alina Kasprovschi: În ultimele două luni, mulți dintre noi și-au pus deoparte proiectele, ego-urile, și au început să lucreze împreună

[ONG de criză] Alina Kasprovschi: În ultimele două luni, mulți dintre noi și-au pus deoparte proiectele, ego-urile, și au început să lucreze împreună
Foto: Johanna Rannula

Pandemia a fost un exercițiu util pentru organizațiile neguvernamentale. Multe dintre acestea s-au coalizat în celule de criză și au arătat unei tări întregi cât de puternic este un sector cu adevărat unit. În care toți jucătorii lasă la o parte orice și se consultă, învață împreună, se sprijină financiar. Scopul fiind unul singur: să ducă binele acolo unde este nevoie și să rezolve probleme grave.

Deși pandemia i-a încurcat activitatea și proiectele curente, Fundația Comunitară București s-a organizat rapid și a fost unul dintre ONG-urile foarte active în criză. A derulat două fonduri de urgență, unul medical și unul pentru comunități vulnerabile. Prin cel de-al doilea, proiecte din 22 de județe au primit până acum peste 170.000 de euro. Organizațiile finanțate au cumpărat alimente, medicamente și produse de igienă de bază pentru persoane fără nicio sursă de venit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related