Lufthansa si NetJets lanseaza un produs inovator - PrivateJet

Incepand cu 29 martie, o data cu intrarea in vigoare a orarului de vara Lufthansa, compania adauga o dimensiune noua calatoriei aeriene personalizate. Lufthansa ofera un produs unic in toata lumea pasagerilor pentru care flexibilitatea si economisirea timpului sunt prioritare."Lufthansa Private Jet, operat exclusiv prin NetJets", este noul produs care le permite pasagerilor sa zboare cu un avion privat din peste 1000 de aeroporturi din Europa catre terminalul de la Munchen, si de acolo sa aiba conexiuni la clasele First si Business catre destinatii din intreaga lume.

Pasagerii zborurilor lung-curier care aterizeaza in Munchen au posibilitatea sa-si continue calatoria catre destinatia finala cu un avion privat. Acest nou serviciu poate fi utilizat si pentru zboruri in Europa. "Lufthansa Private Jet completeaza in mod ideal reteaua globala Lufthansa prin adaugarea a 1000 de optiuni de zbor individualizate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related