Utilizarea cuptorului strict interzisa

Dr. Oetker lanseaza luna aceasta un nou produs revolutionar - "Prajiturile fara coacere", ce vin in continuarea conceputului "Retete pentru prajituri moderne", demarat anul trecut prin lansarea prajiturilor "Musuroi de cartita" si "Kilimandjaro".
Disponibile in trei variante: "Fantezie cu capsuni si iaurt" (285 gr), "Melba cu piersici" (252 gr) si "Paradis tropical cu ananas" (287 gr), prajiturile fara coacere sunt pe cat de ispititoare, pe atat de gustoase.

Diferenta dintre cele 3 sortimente de prajituri este data de consistenta cremei, "Paradis tropical cu ananas" fiind cea mai usoara, iar "Fantezie cu capsuni si iaurt" continand cea mai densa crema. Ingredientele necesare prepararii blatului de biscuiti, cremei tip "Diplomat", decorului, precum si forma speciala pentru pregatirea prajiturii se gasesc intr-o singura cutie. Mai trebuie adaugate ingredientele perisabile ca iaurt, smantana dulce si fructe. Este vorba despre piersici, ananas sau capsuni, acestea variind in functie de prajitura pe care alegi sa o pregatesti. Pot fi utilizate atat fructe proaspete, cat si din compot sau chiar din dulceata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related