Copygraff, primul shop de copywriting din Romania

Silviu Padurariu, fost senior copywriter si associate creative director la Odyssey si-a deschis propriul shop de copywriting. Surpriza vine din faptul ca el va oferi doar servicii de naming si writing, catre agentiile de advertising care isi externalizeaza servicii de publicity (precum crearea de advertoriale, brosuri, leafleturi etc) dar si direct catre clienti. Padurariu a vorbit despre Copygraff, pozitionare, branding si menirea unui copywriter.

IQads: Cine este Copygraff?
Silviu Padurariu: Copygraff este primul shop de copywriting si noi vrem sa vindem doar servicii specializate de naming si writing. In mare, Copygraff este un concept care propune servicii de copywriting pentru publicity, mai mult decat advertising. Este vorba despre copywriterul care scrie literatura si limba marcii, care creeaza partea de interior a marcii, pana la etapa de mentinere in advertising. De aceea, Copygraff se ocupa mai mult de partea de start, incepand cu numele, primul certificat de existenta al unei marci, pana la continuarea lansarii de marca sau de noi extensii, servicii etc. Copygraff se ocupa de prima etapa de viata a marcii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related