“Gavrila&Asociatii” danseaza din nou pe “I like to party!”

Cunoscuti in lumea mondena ca niste adevarati “party-animals”, creativii de la Gavrila&Asociatii au continuat distractia inceputa anul trecut lansand cinci noi executii TV pentru campania de promovare a brosurii Avon.

Spre deosebire de spoturile anterioare in care cele trei fete Avon deja celebre ii surprindeau pe toti cei din jur cu dansul lor perfect coregrafiat, acum e momentul ca ele sa fie placut surprinse de popularitatea lor: atunci cand apar in peisaj, lumea le intampina dansand frenetic folosindu-se de miscarile invatate chiar de la ele. Pentru ca nu-i asa, chiar melodia atat de contagioasa a campaniei spune foarte clar “I like to party, everybody does!”. Fiind adevarate staruri, toti vor sa danseze si sa se distreze asa cum o fac ele. Astfel ca bucuria aparitiei lunare a brosurii Avon nu este rezervata doar celor trei personaje feminine, ci absolut tuturor, inclusiv barbatilor, care isi dau toata silinta sa-si manifeste si ei entuziasmul. In fond, sarbatorirea Zilei Femeii in fiecare luna odata cu lansarea brosurii este un pretext pentru ca toata lumea sa se distreze si sa se simta bine, oriunde s-ar afla.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related