AcademiadeAfaceri.ro lanseaza cursul online de "Comunicare si Relatii Publice in Afaceri"

AcademiadeAfaceri.ro a lansat astazi cursul online de "Comunicare si Relatii Publice in Afaceri" pentru a oferi tuturor celor interesati posibilitatea de a se forma in domeniu comunicarii, imaginii si al relatiilor publice, utilizand exemple practice adaptate mediului de afaceri romanesc. Cursurile se desfasoara online in cadrul sistemului de e-learning si training online disponibil la adresa www.academiadeafaceri.ro.

Pe parcursul a 12 saptamani, prin intermediul suportului de curs, seminariilor, aplicatiilor practice, discutiilor libere, simularilor si studiilor de caz, cat si prin analiza de exemple si modele concrete cursanti au ocazia sa afle in ce consta activatea de PR, ce trebuie sa contina si cum se realizeaza o strategie de relatii publice, ce apitudini trebuie sa isi cultive un un specialist in PR, care sunt materialele importante si cum se redacteaza, care sunt activitatile importante in relatii publice si ce presupun acestea. La finalul cursului sunt prezentate informatii si modele de realizare a unui company profile, in ce constau relatiile publice online si solutii pentru despre gestionarea crizelor de comunicare sau imagine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related