Premiera in industria de comunicare romaneasca

Pentru prima data International Advertising Association (IAA) a acceptat inscrierea, in reprezentanta din Romania, a unei case de productie de film: Tandem Film.
Inscrierea reprezinta atat o nevoie cat si o cerinta a pietei romanesti: punerea laolalta a factorilor ce conlucreaza in generarea mesajelor de comunicare si inducerea unei transparente in relatia Client - Agentie - Casa de Productie. Aceasta includere intr-o asociere rezervata pana acum doar brandurilor si agentiilor de creatie si/sau media, reprezinta o premiera si pe piata internationala.

Tandem Film opereaza pe piata de peste 3 ani, perioada in care si-a dobandit o buna reputatie atat pe piata romaneasca cat si pe cea europeana. Local, Tandem lucreaza cu McCann Erickson, Saatchi, GMP, Ogilvy, Graffiti BBDO, Lowe, Tempo, Imager, Friends, iar international a lucrat cu peste 30 de case de productie din Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Grecia, India, Israel, Italia, Japonia, Olanda, Rusia, Spania, si Suedia. In total peste 200 de productii in doar 3 ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related