Incepand cu data de 7 iulie, revista de timp liber Zile si Nopti ajunge si la Oradea.

Intr-o forma grafica de exceptie, in 32 pagini la un tiraj de 10.000 exemplare la 2 saptamani, distribuita in peste 200 de locuri, Zile si nopti editia de Oradea devine un important mijloc media atat pentru piata locala cat si pentru campaniile marilor jucatori din publicitate.

Despre Oradea.
Al 10-lea oras ca suprafata din Romania, avand o populatie de 210.000 locuitori, Oradea este centrul socio-cultural privilegiat prin pozitia geograficã, trecutul istoric, frumusetea arhitecturalã a clãdirilor; clima blandã si apele geotermale cu efecte miraculoase ce au dus la dezvoltarea in zonã a unor statiuni balneo-climaterice favorizand potentialul turistic al orasului. Bãile Felix este una din statiunile ce imbinã posibilitãtile de distractie cu cele de tratament, Zile si Nopti editia de Oradea distribuinduse in cele mai importante hoteluri din zona.
Oferta de servicii este foarte bine acoperita in Oradea, prin multitudinea de restaurante, cluburi de noapte, baruri cochete, majoritate cu specific culinar, discoteci si cazinouri, muzee, teatre, cinematografe si malluri.
Deasemenea Oradea este unul dintre cele mai bine dezvoltate centre universitare din tara, camin pentru mii de studenti de toate etniile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related