Legumele din gradina Delikat... cultivate de Brands&Bears

Cei de la Brands&Bears au devenit pentru un timp "gradinari". Nu si-au cumparat manusi si lopeti, insa au avut grija de gradina brand-ului Delikat, pentru care au conceput noul ambalaj si au creat si implementat una dintre cele mai ample campanii de lansare de produs derulate de Unilever Romania.

Marca Delikat a Unilever este lider pe piata condimentelor universale, cu o cota de piata de peste 60%. Delikat a fost reinventat fiindca, atunci cand esti lider, consumatorii se asteapta sa stii ce au nevoie, pentru ca mancarea gatita de ei sa fie cea mai gustoasa. Astfel, reteta noului Delikat a fost imbogatita cu 30% mai multe legume. Nevoia de un packaging si vizual nou pentru Delikat a intrat din acel moment pe locul 1 pe lista de prioritati a agentiei Brands&Bears. S-a pornit de la nevoia de a comunica simplu si direct substantiala imbunatatire a noului Delikat - "acum cu 30% mai multe legume" - si s-a ajuns la claim-ul "gust bogat din legume adevarate".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related