Golden Brau si Voltaj incing atmosfera pe litoral

Marca de bere Golden Brau lanseaza o noua serie de concerte Voltaj in statiunile de pe coasta Marii Negre, dupa succesul de care s-au bucurat concertele sustinute de celebra formatie in cluburile din tara. Golden Brau Music Tour 2006 aduce pe litoral nu numai muzica si bere buna, ci si concursuri creative, premii si distractie la maxim.

Turneul care ii prezinta in concert pe Voltaj si invitatii sai, Alexandra Ungureanu si Crush, va debuta pe 14 iulie la Mamaia, continuand cu un adevarat maraton muzical pe plajele din Neptun pe 16 si 25 iulie, Eforie Nord pe 18 iulie, Costinesti pe 20 iulie si 29 iulie, Mamaia pe 22 iulie si Mangalia pe 27 iulie. Despre evenimentele organizate impreuna cu Golden Brau, solistul formatiei Voltaj, Calin Goia, spune: "Avem de gand sa incingem atmosfera pe plaja fiecareia din cele cinci statiuni unde vom canta. Pentru noi este important sa fim din nou in mijlocul celor care ne iubesc si, de ce nu, este grozav sa stam timp de doua saptamani la mare. Soare, muzica, Golden Brau... ce altceva ne-am mai putea dori? Poate doar ca un numar cat mai mare de marci sa se alature muzicii romanesti, asa cum face Golden Brau." Grupul Voltaj a castigat numeroase premii ale industriei muzicale romanesti printre care premiul MTV pentru "Cel mai bun grup" si numeroase alte premii pentru cel mai bun single, cel mai bun album, cea mai ascultata melodie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related