Notorious anunta anul solar Junkers

Soarele ne ofera gratuit un potential energetic care poate fi folosit fara limite. Pornind de la aceasta premis`, Notorious a dezvoltat campania "Castiga soare pentru o viata", pentru lansarea panourilor solare Junkers pe piata din Romania.

Implementata pe outdoor, presa si radio, aceasta este prima campanie de promovare a unui astfel de produs pe piata romaneasca. Simultan cu aceasta campanie, se organizeaza la nivel local in intreaga tara seminarii de prezentare a noului produs, actiuni ce se desfasoara sub numele "Anul solar Junkers". Panourile solare conduc prin utilizarea inteligenta a energiei solare la reducerea costurilor pentru producerea apei calde menajere cu pana la 60% pe an, iar la incalzire cu pana la 30%. Eficienta unei instalatii solare este data de puterea si randamentul panourilor solare. Panourile solare Junkers sunt realizate exclusiv din materiale de calitate superioara, care asigura o functionare economica, ecologica si de lunga durata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related